Naši tečajevi i radionice fuzije stakla!

Uzbuđeni smo što možemo ponuditi razne tečajeve koji će vam pomoći da istražite umjetnost fuzije stakla i razvijete svoje vještine u ovom prekrasnom zanatu.

Naši tečajevi namijenjeni su početnicima i iskusnim umjetnicima koji žele proširiti svoje znanje i tehnike u fuziji stakla. Nudimo niz tečajeva, od početnih tečajeva do naprednih radionica koje drži Irena Poje - Oxenham.

Na našim uvodnim satovima naučit ćete osnovne tehnike fuzije stakla, uključujući kako rezati i oblikovati staklo, koristiti staklene kamenčiće, prahove i emajle te stvoriti prekrasne dizajne i uzorke. Kako budete napredovali kroz naše tečajeve, imat ćete priliku naučiti naprednije tehnike, kao što je stvaranje trodimenzionalnih objekata, uključivanje teksture i boje u vaše dizajne te rad s pećima i drugom opremom.

Naše su radionice osmišljene za one koji žele podići svoje vještine na sljedeću razinu i istražiti složenije tehnike i projekte ili za one koji bi prvi put željeli isprobati stapanje stakla i željeli bi imati individualni sat. Ovi intenzivni tečajevi pokrivaju različite teme, napredne tehnike rezanja stakla i izradu većih komada ili dizajna po vašem izboru.

U našem studiju imat ćete pristup svoj opremi i alatima, uključujući peći, brusilice i strojeve za rezanje stakla. Također osiguravamo sve materijale koji su vam potrebni za vaše projekte, tako da se možete usredotočiti na svoju kreativnost i učenje.

Naši tečajevi i radionice održavaju se u poticajnom i gostoljubivom okruženju, gdje se možete povezati s kolegama zaljubljenicima u staklo i podijeliti svoje ideje i inspiraciju. Bilo da se želite baviti fuzijom stakla kao hobijem ili karijerom, naši tečajevi pružit će vam vještine i znanja koja su vam potrebna za uspjeh.

Sva ova kreativnost ide uz čašu vina i dobro društvo, a radionice su prijateljsko i ugodno mjesto za druženje s prijateljima uz hobi u kojem uživate!

Napravit ćete prekrasne predmete koje ćete s ponosom moći izložiti u svom domu ili čak nekome pokloniti, a bit će potpuno unikatni i ručno izrađeni.

Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našu zajednicu fuzije stakla i pomoći vam da oslobodite svoju kreativnost kroz ovu prekrasnu umjetničku formu. Pošaljite nam e-poruku na irena.oxenham@gmail.com te se prijavite na tečaj ili radionicu već danas putem naše PRIJAVNICE.

Kako to izgleda?

Pridružite nam se na tečajevima i radionicama

Radovi naših polaznika